Η εταιρεία μας, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια και τη συνέπεια απέναντι στους πελάτες της, αναλαμβάνει την επισκευή, βαφή και φανοποιϊα από την πιο μικρή υλική ζημιά μέχρι την πιο μεγάλη για κάθε μάρκα αυτοκινήτου.

Οι πελάτες μας επιλέγουν επειδή μπορούμε να εξυπηρετήσουμε και τους πιο απαιτητικούς πελάτες που δίνουν έμφαση στη λεπτομέρεια και το καλό, ποιοτικό αποτέλεσμα, δημιουργώντας παράλληλα φιλικές σχέσεις και μετέπειτα συνεργασίες που κρατάνε για καιρό.

Προσφέρουμε βοήθεια και κατευθυντήριες γραμμές και σε πελάτες που έχουν εμπλακεί σε τρακάρισμα και δε γνωρίζουν τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν. Πάνω απ’ όλα ο στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τον κόσμο που μας επιλέγει επιδιώκοντας στη δημιουργία διαχρονικών φιλικών σχέσεων με τους πελάτες μας και όχι μόνο μια απλή και μεμονωμένη τυπική διαδικασία που θα λήξει με το πέρας των εργασιών.

Το φιλικό κλίμα  θα σας απαλλάξει από το άγχος ή την αγωνία για ένα από τα πολυτιμότερα αποκτήματά που διαθέτετε: το αυτοκίνητό σας.

Δίπλα σας ακόμα και στην δύσκολη στιγμή…

Αναλαμβάνουμε χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση τη ζημιά του αυτοκινήτου σας από οποιαδήποτε ασφαλιστική εταιρεία